Opening van het nieuwe jaar van met het JP van de toren Frater Andreas en De Mandala.

Op zondag 20 september hebben we samen het nieuwe jaar geopend om 19.00 uur in De Mandala, eerst heeft Paulien verteld van de grote fusie tot de parochie Peerke Donders.

Daarom is het wel goed om zo af en toe samen activiteiten te organiseren en dit was er dus een van. Daarna hebben we verteld over onze thema’s, bij het JP het thema Solidariteit en bij De Mandala, Smaakmakers! Daarna zijn de jongeren in groepjes, buiten in de mooie tuin, om met elkaar in gesprek te gaan, aan de hand van opdrachten. Pastoor Frank was er bij en heeft hier ook aan meegedaan, daarna was er een mooie Taizé viering en de avond werd afgesloten met het oplaten van twee wensballonnen. De jongeren hebben op deze avond toiletartikelen mee gebracht voor vluchtelingen en Marjolein heeft deze naar het Rode Kruis gebracht. Pastoor Frank wenste ons een fijn jaar toe met de twee bijzondere thema’s en we maken er met zijn allen een mooi jaar van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *