Ronald McDonald Huis

Alle groepen zijn op bezoek geweest bij het Ronald Mac Donald Huis, we kregen daar eerst uitleg en een rondleiding.

Het is natuurlijk heel fijn als je kind in het ziekenhuis ligt en als je dan als ouders, omdat je te ver weg woont, iedere dag dicht bij je kind kunt zijn, het is een mooi huis en straalt rust uit die de ouders nodig hebben.

Het is een stichting dus moeten ze zelf voor financiële middelen zorgen, er zijn veel sponsoren maar het kan ook in het klein en daarom zijn we met de groepen plantjes gaan verkopen en hebben daarbij 237,80 euro opgehaald en die cheque hebben we aangeboden op zondag 3 juli bij de afsluiting.

Knap gedaan allemaal en bedankt namens het Ronald McDonals Huis

plantjes 002 (2) plantjes en Luuk en nina 001 plantjes en Luuk en nina 002 plantjes verkopen 002 plantjes verkopen 003fireballs 002 fireballs 001

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *