7 oktober 2016: Trouwen Bjarne en José

Eindelijk was het zover de trouwdag van Bjarne en José,  wat hadden ze er naar uit gekeken! En wat zagen ze er prachtig uit!20161007-162940-dsc08634-r2
Eerst om 11.00 uur naar het stadhuis, een bijzondere sfeervolle bijeenkomst, en eindelijk het jawoord…heel duidelijk.
Keetje vond het allemaal prachtig en liep lekker rond maar helemaal niet storend.
Van daaruit naar hun eigen huis voor een heerlijke lunch en een warm bakkie koffie en thee want het was die dag niet warm, zelfs koud! Voor José was het dan ook zeker fijn om even op te warmen.
Toen met zijn allen naar de Petrus Donderskerk voor een hele mooie viering, Hans Derkx was de voorganger, een heel apart moment was dat het bruidspaar eerst niet bij elkaar ging zitten maar tussen de ouders in. Bij de huwelijkssluiting gaven de beide ouders hun kinderen aan elkaar met ontroerende woorden…een prachtige viering met als afsluiting een wens die op het einde door het bruidspaar aan iedereen werd uitgesproken. Daarna zijn we naar Bosch en Duin gegaan, waar om 18.00 uur een heerlijk diner was en daarna een geweldig feest.

Het meest speciale vinden we dat wij Bjarne en José al vanaf hun 12e jaar kennen, wij dus al ongeveer 14 jaar met elkaar op weg zijn, hun hebben zien opgroeien van pubers naar volwassenen, verliefd geworden in Taizé en nu dus de eerste jongeren die trouwen bij De Mandala!

Ze kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag en wij vonden het heel bijzonder om er de hele dag bij te mogen zijn, nogmaals bedankt Bjarne en José,  voor jullie veel liefde , geluk en vertrouwen…

Jack en Joos van Raak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *