10 jarig bestaan van de Shine

Op zondag 28 mei hebben we het 10 jarig bestaan gevierd van de Shine. Eerst hebben we geluncht bij De Mandala. Daarna zijn we naar het Klimbos gegaan, het was voor een aantal wel spannend, daar zo hoog bij de obstakels, maar door de goede begeleiding hebben ze het allemaal gedaan, het tokkelen was wel de favoriet.

En toen nog bij Lois thuis gebarbecued in hun prachtige tuin, we boften echt met het weer. Een paar weken daarvoor hadden ze allen een doosje beschilderd met de opdracht, maak eens een brief waarin je beschrijft wat de Shine voor je betekent heeft de afgelopen 10 jaar. Het waren echt hele mooie, emotionele brieven!

We hebben er allen super van genoten,

        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *