Terugblik op de filmavonden bij de Mandala

Als leden van de Mandala kunnen  we terugkijken op twee erg leuke filmavonden. Waarbij de ouderen jongeren naar de film “La Famille Belier” hebben gekeken. Een film over een familie, waar iedereen doof is behalve de dochter.  Zij is de tolk voor de gehele familie en moet dan ook overal mee naar toe. Tot dat zij ontdekt dat zij erg goed kan zingen en kans maakt om een wedstrijd te winnen van Radio France. Een echte aanrader om ook eens te kijken.

De jongste jongeren hebben met hun broertje/zusje of vriendje/vriendinnetje naar een andere film mogen kijken, namelijk de film “Apenstreken met aap, noot Mies”. Dit was een film die gaat over een weesjongen die erg graag naar school wilt gaan, in een tijd dat de schoolplicht er nog niet is.  Hierdoor moet hij werken in textielfabriek, maar wilt dus eigenlijk naar school. Hij doet er dan ook alles aan om toch naar school te komen. Deze film is een echte familie, voor jong en oud.

Beide avonden was een groot succes en we kijken er dan ook als leiding er naar uit om dit volgend jaar weer kunnen te doen.