De Mandala Kerstspecial

Elk jaar maakt de Mandala kerstpakketten en -presentjes voor mensen in de wijk, die het nodig hebben.

Ook dit jaar willen wij dit gaan doen, maar daarnaast willen wij ook gezellig gaan eten met de gehele Mandala. Daarvoor komt de leiding met de Mandala kerstspecial. Wat bestaat uit kerstpresentjes en -pakketten maken en gezellig eten met elkaar.

Hierbij worden de jongste groepen, tot 13 jaar, om 17:00 verwacht, bij het parochiecentrum in de Hoefstraat, groene poort. Zij zullen de kerstpresentjes gaan maken.

Hierna gaan we met alle Mandalaleden om 18:00 gezamenlijk eten.

Daarna worden de jongste leden opgehaald rond 19:00, en beginnen de ouderen groepen aan de kerstpakketten.

Hopelijk komen jullie ons allemaal helpen, zodat we vele mensen in de wijk gelukkig kunnen gaan maken. En als je wilt kun je vanaf 1 december levensmiddelen en andere spulletjes meenemen naar de Mandala. Deze gaan we dan gebruiken bij het maken van de kerstpakketten en -presentjes

Meld je aan via de email, mandalatilburg@gmail.com