kerstpakketten actie 2019

Kerstpakketten actie 2019

Zoals de meeste volgers van de Mandala gewent zijn heeft ook de Mandala dit jaar een kerstpakketten actie gehouden. Een actie die door alle steun en connecties steeds groter wordt. Zo hadden we dit jaar een goede samenwerking met de buurtcentrum ‘De Wissel’ en de verschillende pilaren binnen de Parochie Peerke Donders. Waarmee ook vele subsidies en giften kwamen, maar jammer genoeg ook meerdere adressen.

Maar door de nieuwe opbouw van de inpak avond die we vorig jaar hebben geïntroduceerd. Konden we ook dit jaar weer een groot aantal pakketten maken, en hebben we voor alle adressen die we hadden een pakket kunnen maken. En door de subsidie hebben we aan deze pakketten ook een persoonlijkere tint kunnen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierenvoedsel voor gezinnen met dieren, vegetarische maaltijden of aan verzorgingsproducten op maat uitgezocht.

Daarom willen wij alle donateurs van goederen en/of van een geldbedrag enorm bedanken, zonder jullie was ook dit jaar het kerstpakketten actie niet gelukt.