De leiding

De Leiding:

Bij de Mandala werken vele vrijwilligers, als leiding,  die zich inzetten om de groepsavonden tot een succes te maken. Op deze pagina worden deze vrijwilligers voorgesteld.

 

 

Agnes

Hoi, mijn naam is Agnes.  Ik ben een van de leiding van de Mandala en daarnaast de achter werkende kracht van de Mandala. Zo verzorg ik de administratie, communicatie en alle andere achterliggende zaken. Ik ben daarnaast het aanspreek punt samen met Liesbeth voor de Mandala. Verder ben ik altijd te vinden voor een praatje, en hou ik van knutselen, spelletjes, zwemmen en koken.

Liesbeth

Hallo, mijn naam is Liesbeth. Ik ben al geruime tijd leiding bij de Mandala, waarnaast ik ook verschillende dingen achter de schermen doe. Zo ben ik het brein achter de kerstpakketten actie, zorg ik voor het eten en drinken en nog vele andere dingen. Naast de mandala hou ik van knutselen, spelletjes, zwemmen en koken.

Layla

Hallo, mijn naam is Layla. Ik ben ongeveer 14 jaar een van de jongeren geweest in de mandala. En ben nu vanaf ongeveer 2011 leiding. De Mandala betekend voor mij dat ik helemaal mijzelf kan zijn. Zonder daar over te worden bevooroordeeld. Ik mag zijn wie ik ben. En dat wil ik ook heel graag aan de jongeren mee geven. Ik hoop dat de Mandala net zo’n mooie plek mag zijn voor alle andere als voor mij. Buitenom de Mandala ben ik graag bezig met mijn eigen schoonheidssalon en doe ik graag dingen voor andere mensen en ik zing in het koor Switch. Hopelijk zie ik jullie graag een keer bij de Mandala

Loïs

Hoi, mijn naam is Loïs. Ik heb 14 jaar bij de Mandala gezeten, in mijn eigen groepje met leeftijdsgenoten. Ik heb hier goede vrienden aan overgehouden en het heeft veel voor me betekend. Daarom wil ik graag bijdragen aan een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn, hun verhaal kwijt kunnen en er voor elkaar kunnen zijn. Buiten de Mandala om studeer ik Sociologie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast speel ik harp, ik houd van katten en ik kook graag. En sinds 2015 zet ik me ook als leiding in voor de Mandala.

Kaylee

Heey, mijn naam is Kaylee. Ik heb zelf ruim 10 jaar bij een Mandala groep gezeten, waarvan ik ook 5 jaar een groepje heb begeleid. Voor mij heeft die omgeving altijd vertrouwd gevoeld en ging ik er graag heen, helaas heb ik momenteel geen groep meer maar help ik graag om dit ook een plek voor jullie te maken. Verder werk ik in een laboratorium, ik hou van salsa dansen en volg een hoop series. Tot snel!

José

Hoi, mijn naam is  José. Zelf ben ik 15 jaar lid geweest van de Mandala. Nu ben ik ongeveer 10 jaar leiding. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje. Ik vind het leuk om te dansen, skaten, schaatsen en natuurlijk tijd besteden aan mijn man en zoontje. De Mandala is voor mij een speciale periode geweest, omdat ik mezelf heb gevonden en ik heb er mijn man leren kennen.

Tessy

Heey, Mijn naam is Tessy, geboren in 1990. Ik ben sinds 2016 lid van de Mandala en sinds 2018 leiding bij de Mandala. Ik ben leiding omdat ik het leuk vind om te werken met kinderen en jongeren. Verantwoordelijkheid, zorgvuldig en hulpvaardig zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik functioneer het best als ik mezelf mag zijn, als ik bezig kan zijn en als ik me verbonden voel met anderen. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, zing ik bij koor Switch en ben ik vrijwilliger bij Mijn Masker Af.

Ton

Hoi, mijn naam is Ton, ik ben sinds mijn 13e lid van de Mandala. Het heeft voor mij veel betekenis. En mij mede gevormd tot wie ik ben. Vanwege mijn leeftijd ben ik gestopt als lid. En nu leiding. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn. Kinderen zijn heel creatief en daar haal ik mijn inspiratie uit om programma’s te maken. Ook heb ik meer dan 20 jaar scouting ervaring als lid en ben er sinds mijn 15e leiding.

Esmay 

Hoi, ik ben Esmay, ik ben 7 jaar lid geweest van de Mandala. En ben sinds 3 jaar leiding van een groepje meiden. Mijn hobby’s zijn legpuzzels maken, series kijken en ik ga graag met vrienden opstap.