De leiding

De Leiding:

Bij de Mandala werken vrijwilligers als leiding,  die zich inzetten om de groepsavonden tot een succes te maken. Op deze pagina worden deze vrijwilligers voorgesteld.

Loïs

Hoi, mijn naam is Loïs. Ik heb 14 jaar bij de Mandala gezeten, in mijn eigen groepje met leeftijdsgenoten. Ik heb hier goede vrienden aan overgehouden en het heeft veel voor me betekend. Daarom wil ik graag bijdragen aan een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn, hun verhaal kwijt kunnen en er voor elkaar kunnen zijn. Buiten de Mandala om studeer ik Sociologie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast speel ik harp, ik houd van katten en ik kook graag. En sinds 2015 zet ik me ook als leiding in voor de Mandala.

Layla

Hallo, mijn naam is Layla. Ik ben ongeveer 14 jaar een van de jongeren geweest in de mandala. En ben nu vanaf ongeveer 2011 leiding. De Mandala betekend voor mij dat ik helemaal mijzelf kan zijn. Zonder daar over te worden bevooroordeeld. Ik mag zijn wie ik ben. En dat wil ik ook heel graag aan de jongeren mee geven. Ik hoop dat de Mandala net zo’n mooie plek mag zijn voor alle andere als voor mij. Buitenom de Mandala ben ik graag bezig met mijn eigen schoonheidssalon en doe ik graag dingen voor andere mensen en ik zing in het koor Switch. Hopelijk zie ik jullie graag een keer bij de Mandala

Kaylee

Heey, mijn naam is Kaylee. Ik heb zelf ruim 10 jaar bij een Mandala groep gezeten, waarvan ik ook 5 jaar een groepje heb begeleid. Voor mij heeft die omgeving altijd vertrouwd gevoeld en ging ik er graag heen, helaas heb ik momenteel geen groep meer maar help ik graag om dit ook een plek voor jullie te maken. Verder werk ik in een laboratorium, ik hou van salsa dansen en volg een hoop series. Tot snel!

José

Hoi, mijn naam is  José. Zelf ben ik 15 jaar lid geweest van de Mandala. Nu ben ik ongeveer 10 jaar leiding. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje. Ik vind het leuk om te dansen, skaten, schaatsen en natuurlijk tijd besteden aan mijn man en zoontje. De Mandala is voor mij een speciale periode geweest, omdat ik mezelf heb gevonden en ik heb er mijn man leren kennen.

Ton

Hoi, mijn naam is Ton, ik ben sinds mijn 13e lid van de Mandala. Het heeft voor mij veel betekenis. En mij mede gevormd tot wie ik ben. Vanwege mijn leeftijd ben ik gestopt als lid. En nu leiding. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn. Kinderen zijn heel creatief en daar haal ik mijn inspiratie uit om programma’s te maken. Ook heb ik meer dan 20 jaar scouting ervaring als lid en ben er sinds mijn 15e leiding.